Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 21 Mei 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 21

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Heartbreak Anthem - Galantis, David Guetta & Little Mix
Het is op vrijdag tegenwoordig niet meer de vraag óf David Guetta nieuwe muziek uitbrengt, maar vooral met wie. Dit keer is het het Zweedse duo Galantis samen met de meiden van Little Mix uit Engeland. Onderschat deze dames niet, want tijdens de recente Brit Awards kregen zij het voor elkaar om als eerste vrouwelijke band ooit de prijs voor beste groep te winnen. Tof! De track Heartbreak Anthem zou wel eens over Jesy Nelson kunnen gaan, wie in december uit de band stapte. Een heerlijke track, cathy en met een heerlijke dosis energie voor de zomer! Heartbreak Anthem is deze week de GrandSLAM!


MixMarathon Track of the Week: Closer - Flashmob
Alessandro Magani, a.k.a. Flashmob, heeft deze week de MixMarathon Track of the Week te pakken. Zijn naam zegt je misschien (nog) niet veel, maar in de dance scene timmert hij al jaren aan de weg. En met succes! Zijn nieuwste track Closer krijgt momenteel heel veel support van ruim 100 dj’s wereldwijd waaronder David Guetta, Martin Garrix, Bob Sinclar, Joel Corry, Armin van Buuren en Gorgon City. Met licht aan het einde van de coronatunnel gaan de clubs ooit weer open en kunnen we weer naar de tofste festivals toe, waar deze track zeer goed bij past. Met Closer kom je alvast in de stemming!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error