Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 11 Juni 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 24

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Tesher & Jason Derulo - Jalebi Baby
Met al het lekkere weer van de afgelopen week lijkt het er toch echt op dat de zomer begonnen is. Jalebi Baby heeft alles in zich om één van dé zomerhits van 2021 te worden. Jason Derulo weet in ieder geval hoe het is om hits te maken en werkt voor deze zomerse track samen met de Canadese zanger/rapper Tesher. Je hoort Jalebi Baby deze week extra vaak als GrandSLAM!.


MixMarathon Track of the Week: Dragonette, Sunnery James & Ryan Marciano - Summer Thing
De track Summer Thing van Dragonette en Sunnery James & Ryan Marciano zette onlangs met 73% aan positieve stemmen een prima score neer in de SLAM! Stembus en ook de dj-support mag er wezen. Slechts twee weken na release hoorde je de track al in sets van o.a. Nicky Romero, Dimitri Vegas & Like Mike, Fedde Le Grand, Lucas & Steve, Armin van Buuren, Sam Feldt, R3HAB, Timmy Trumpet en W&W. Zoals gezegd is de zomer nu echt begonnen en dus is er geen beter moment om deze zomerse tune uit te roepen tot MixMarathon Track of the Week.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL