Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! DANCE CLASSICS
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 12 Juni 2020

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 25

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in het zonnetje: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week! Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn.

GrandSLAM!: Nea - Some Say (Felix Jaehn Remix)
Anna Linnea Södahl, geboren in Zuid-Afrika en opgegroeid in Zweden, scoort onder de naam Nea met haar single ‘Say So’ momenteel een dikke hit buiten ons land. In Nederland duurde het iets langer, maar deze track is ook ons zeker niet ontgaan! De dertigers onder ons zullen ongetwijfeld een hit uit de jaren ’90 ontdekken in de melodielijn, wat deze song zo catchy maakt. De Felix Jaehn-remix van deze track is deze week de GrandSLAM!

MixMarathon Track of the Week: Faithless - Let The Music Decide
Voor het eerst in bijna tien jaar was er afgelopen week opeens nieuwe muziek van Faithless. Maxi Jazz, Sister Bliss en Rollo stonden met hun tracks God Is A DJ en Insomnia hoog in de SLAM! Throwback 1000 en weten duidelijk nog hoe je een feestje bouwt, want in een denkbeeldige zomer zonder corona en vol festivals had dit zomaar eens de festivalklapper van het jaar kunnen worden. Vreemd genoeg verdween de single enkele dagen geleden van diverse streaming platformen, maar wij hebben ‘m! Komende week is Let The Music Decide de MixMarathon Track of the Week.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error