Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 18 Juni 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 25

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Mabel - Let Them Know
De GrandSLAM! is deze week voor Mabel! Je kent haar natuurlijk van de hits Don’t Call Me Up, Mad Love, God Is A Dancer en Tick Tock. Ook won ze afgelopen jaar nog een BRIT Award voor Best Female Solo Artist. Zoals veel artiesten leverde de coronapandemie ook Mabel genoeg inspiratie op voor nieuwe muziek, waarvan Let Them Know het eerste resultaat daarvan is: “It’s an anthem about dressing up (with nowhere to go) and projecting confidence (even in times of trouble). Een hele lekkere track die je deze week extra vaak hoort op SLAM!.

MixMarathon Track of the Week: Mike Williams, Felix Jaehn & Jordan Shaw - Without You
Mike Williams: de man die je iedere vrijdagavond om 20:00 uur hoort in de SLAM! MixMarathon. Een maand geleden bracht hij zijn nieuwste single Without You uit, samen met Felix Jaehn & Jordan Shaw. Deze track heeft inmiddels DJ-support ontvangen van ontelbare DJ's, waaronder Tiësto, Timmy Trumpet, Martin Garrix, Lucas & Steve, Sam Feldt en ga zo maar door. En dat is niet gek, want wat een lekkere plaat is dit! En ja, uiteraard met die échte Mike Williams drop. Het is tijd om deze track in de spotlight te zetten als onze nieuwe MixMarathon Track of the Week!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error