Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 19 Juni 2020

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 26

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in het zonnetje: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week! Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn.

GrandSLAM!: Tones And I – Ur So F**king Cool 
Toni Watson veroverde vorig jaar onder de naam Tones And I de wereld met haar track Dance Monkey. Je hoorde de track ook veel op SLAM! maar daarna werd het wat stiller rondom de Australische singer-songwriter. Na de minder succesvolle follow-up Never Seen The Rain is daar nu Ur So F**king Cool. Een nummer met een boodschap, want een de wereld waarin Instagram de graadmeter geworden is van hoe succesvol je bent, drijft Tones And I de spot met mensen die zo vol van zichzelf zijn. Deze week hoor je ‘m extra vaak als GrandSLAM!.Chris Lake – I Remember
De naam Chris Lake zegt je misschien niet gelijk iets, maar de Britse DJ/Producer produceerde samen met Fisher de mega hit Losing It. Nu komt hij zelf met een track die al een tijd lang in de top van 1001tracklists.com staat, mede dankzij support van onder meer Tiësto, Martin Garrix en Oliver Heldens. De track komt ook geregeld voorbij in de SLAM! MixMarathon en daarom hoor je hem de komende week als MixMarathon Track of the Week. 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error