Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 25 Juni 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 26

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Ed Sheeran - Bad Habits
"It feels great to be back with my new single", aldus Ed Sheeran in een officeel statement. Het was even stil rondom de Britse zanger maar nu is hij terug met de track Bad Habits. Voor de videoclip van kroop de 30-jarige Ed in de huid van een heuse vampier, maar veel interessanter is dat de track geproduceerd is door Fred.. again die momenteel zelf een dikke hit scoort met zijn Marea (We’ve Lost Dancing). Bad Habits is tevens het voorproefje van zijn aanstaande vijfde album dat we later dit jaar mogen verwachten. Je hoort de track deze week extra vaak als GrandSLAM!.

MixMarathon Track of the Week: Shouse - Love Tonight
De clubs mogen dit weekend weer open, de festivals komen weer op gang. Er is licht aan het einde van de tunnel en jullie kunnen waarschijnlijk niet wachten om weer te gaan feesten. Precies om die reden is de track Love Tonight deze week de nieuwe MixMarathon Track of the Week. Hoewel het nummer al uit 2017 is, wordt de track intussen door talloze dj’s gedraaid waaronder Diplo, Claptone, Loud Luxury en bijvoorbeeld Sofi Tukker. Zonnebril op, richting de festivalweide of club en deze tune op de achtergrond… ENJOY!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL