Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! DANCE CLASSICS
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 26 Juni 2020

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 27

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in het zonnetje: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week! Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn.

GrandSLAM!: Robin Schulz & Wes - Alane
In de zomer van 1997 stond de Kameroense zanger Wes bovenaan de Nederlandse hitlijsten met zijn track Alane. Nu, 23 jaar later, heeft de Duitse DJ/producer Robin Schulz een remix gemaakt. Met zijn huidige single ‘In Your Eyes’ is hij al 24 weken lang niet weg te slaan van onze playlist, daar voegen we nu ‘Alane’ in de 2020 versie aan toe. En daarmee heeft hij deze week de GrandSLAM! te pakken.

MixMarathon Track of the Week: The Magician - You And Me
In 2011 maakte het grote publiek voor het eerst kennis met de Belgische dj Stephen Fasano, aka The Magician. Zijn remix van het nummer ‘I Follow Rivers’ ging toen de wereld over. Een paar jaar later was daar de succesvolle opvolger ‘Sunlight’, zette hij zijn eigen recordlabel ‘Potion’ op en draaide hij oa. op Tomorrowland. Daarna bleef het even stil maar nu heeft The Magician de EP Renaissance uitgebracht waarop onder meer de track You And Me staat. Die hoor je deze week extra vaak op SLAM! als de MixMarathon Track of the Week.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error