Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! Non-stop
SLAM! Housuh In De Pauzuh
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Juize
Muziek
Vrijdag 15 Juli 2022

GrandSLAM! & MixMarathon track of the week - Week 27 2022

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee tracks zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Calvin Harris, Justin Timberlake, Halsey & Pharrell Williams - Stay With Me
Met deze heerlijke lazy song ben jij helemaal klaargestoomd voor de hoge temperaturen van aankomende week. Calvin Harris’ eerste album in vijf jaar wordt er gegarandeerd één waar jij je zomer lekker mee doorkomt, al helemaal nu hij een sterrencast met Justin Timberlake, Halsey én Pharrell Williams heeft samengesteld. Try to stay cool, enjoy!

MixMarathon track of the week: Jack Wins - Live For Tonight
Een nieuwe banger vanuit de Nederlandse Jack Wins. Met miljoenen streams is hij één van de grootste namen in de dancescene van dit moment en met deze nieuwe track zorgt hij ervoor dat hij dat ook nog wel even blijft. Goedgekeurd door onder andere Tiësto, Lucas & Steve en Sam Feldt is het niet gek dat de track tot in Amerika hard gestreamd wordt. Let je er tijdens het luisteren op of je de verstopte hit ‘Dreams’ van Gabrielle eruit kan halen?

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error