Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 2 Juli 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 27

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: David Guetta x MistaJam x John Newman - If You Really Love Me (How Will I Know)
Aan nieuw materiaal van David Guetta dit jaar geen gebrek, want vrijwel iedere week dropt hij wel een nieuwe track. Zijn nieuwste samenwerking is er eentje met zanger John Newman, die we nog kennen van de hits Feel The Love, Love Me Again en Blame. Ook MistaJam is van de partij, een dj en producer van de Engelse radiozender Capital. Het drietal is blijven hangen in de 80s en 90s met invloeden van Robin S, maar vooral Whitney Houston's klassieker How Will I Know. If You Really Love Me is deze week de nieuwe GrandSLAM!.

MixMarathon Track of the Week: Kungs - Never Going Home
Nu de clubs weer open zijn, tickets voor festivals de deur uit vliegen en overal en nergens privéfeestjes opduiken overheerst er maar één gevoel: nooit meer naar huis. Dat is goed te merken, want deze track van de Franse dj Kungs staat momenteel al in de Europese airplay Top 30. Daarnaast kan Never Going Home al rekenen op support van o.a. Martin Garrix, Lost Frequencies, Martin Solveig en diverse anderen. Je hoort ‘m deze week extra vaak op SLAM! als MixMarathon track of the Week.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL