Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! DANCE CLASSICS
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 3 Juli 2020

GRANDSLAM! & MIXMARATHON TRACK OF THE WEEK - WEEK 28

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in het zonnetje: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Joel Corry - Head & Heart
Tijdens de SLAM! MixMarathon XXL afgelopen oktober in Amsterdam draaide Joel Corry nog een lekkere liveset met zijn eerder geproduceerde muziek, en vandaag komt zijn nieuwste single ‘Head & Heart’ uit. Voor het nummer is hij de samenwerking aangegaan met de Britse zanger MNEK, wie eerder al een hit scoorde samen met Zara Larsson. Met een lekkere dosis “piano house” pakken Joel Corry en MNEK de GrandSLAM! deze week.

MixMarathon Track of the Week: David Penn - Remember Me
Ken je deze nog? In 1997 scoorde de Britse DJ Alexis Blackmore onder zijn pseudoniem Blue Boy een grote hit met de single ‘Remember Me’. En zoals het de laatste tijd wel vaker gaat, wordt het stof van een oude hit weggeblazen en wordt er een 'nieuwe' track geproduceerd. Dit keer heeft de Spaanse DJ David Penn er een remake van gemaakt. Je hoorde hem al regelmatig voorbij komen in de SLAM! MixMarathon en daarom roepen we hem deze week uit tot MixMarathon Track of the Week!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error