Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! DANCE CLASSICS
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Zaterdag 11 Juli 2020

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - Week 29

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in het zonnetje: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Armin van Buuren & Nicky Romero (ft. Ifimay) - I Need To Know
Tja, als twee van Nederlands grootste DJ's samen de studio induiken, dan kunnen we een klapper verwachten! En ja hoor, wat een dikke track is 'I Need To Know'. Hoewel de track misschien wat oldskool klinkt, is het bijzonder dat Armin & Nicky voor het eerst sámen een track maken. Armin: “Nicky Romero en ik kennen elkaar al jaren, dus het is best wel gek dat we nooit eerder hebben samengewerkt”. Nicky: “Armin heeft een enorme invloed gehad op mij en mijn muziekstijl en het was geweldig om met hem samen te werken”. Komende week hoor je hem extra vaak op SLAM!, want 'I Need To Know' is deze week de GrandSLAM!.

 

MixMarathon Track of the Week: Avian Grays & Azteck - Endlessly
Er hangt een mysterieuze wolk rondom de act Avian Grays. We weten niet precies wie er achter zit, maar we weten wel dat hij (of zij) eerder tracks produceerde voor o.a. Alicia Deejay en Dash Berlin. Ook werkte hij samen met Armin van Buuren aan de track 'Something Real'. Sinds maart is zijn single 'Endlessly' samen met Azteck uit en deze was de afgelopen tijd regelmatig in de SLAM! MixMarathon te horen. 'Endlessly' is deze week de MixMarathon Track of the Week!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error