Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 16 Juli 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 29

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Sjaak - Trompetisto
I was in disco, in San Francisco, DJ play songs, with trompetisto… Voor een echte (zomer)hit hoef je geen ingewikkelde songtekst te schrijven hoor! Dat bewijst rapper Sjaak wel met zijn nieuwste single Trompetisto. Een slimme gimmick die afgelopen week direct in de smaak viel bij de SLAM! luisteraars, want de track scoorde 80% aan positieve stemmen in de SLAM! Stembus. Een ongekend hoge score en terecht, want wat is hij lekker! Je hoort hem daarom extra vaak deze week want het is de nieuwe GrandSLAM!. 

 

MixMarathon Track of the Week: D.O.D - Every Step
Met DJ-support van onder anderen MixMarathon residents Oliver Heldens, Nicky Romero, Dimitri Vegas & Like Mike, Sam Feldt en R3HAB maar ook namen als Timmy Trumpet, Martin Jensen en Lucas & Steve gaat Every Step van D.O.D momenteel erg hard. De track van de Britse DJ/producer Dan O'Donnell is drie weken geleden uitgebracht en kent dus een vliegende start! Kwalitatieve piano house mogen we wel zeggen met het gevoel dat we stap voor stap weer terug gaan naar normaal. Komende week roepen we Every Step uit tot MixMarathon Track of the Week, enjoy!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL