Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! Non-stop
SLAM! Housuh In De Pauzuh
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Juize
Muziek
Vrijdag 5 Augustus 2022

GrandSLAM! & MixMarathon track of the week - Week 30 2022

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee tracks zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Joel Corry & Becky Hill - History
Inmiddels resident in de SLAM! MixMarathon met zijn maandelijkse mixshow en deze zomer iedere week op Ibiza te vinden: Joel Corry. Vandaag dropt hij zijn nieuwste hit samen met Becky Hill, genaamd History. Fun fact: Joel en Becky kwamen elkaar in Nederland tegen op Koningsdag en besloten destijds een single te gaan doen met elkaar. Hoe mooi kan een verhaal rond zijn, want die single hoor je deze week extra vaak op SLAM!

MixMarathon track of the week: Ape Rave Club - Dance Alone
Het klinkt ontzettend futuristisch, en dat is het eigenlijk ook… Een NFT-artiest die op Tomorrowland al optrad en nu een single uitbrengt. De titel van deze track zegt eigenlijk alles al; hierop kun je niet stil blijven staan. Onlangs kon Dance Alone al rekenen op support van o.a. W&W, Blasterjaxx, Nicky Romero, Afrojack, Fedde Le Grand en Dimitri Vegas & Like Mike. Maar voor een single die pas twee weken uit is zegt iets ons dat er nog veel meer in het vat zit…

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error