Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 23 Juli 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 30

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!
GrandSLAM!: Nicky Romero & Marf ft. Wulf - Okay
De GrandSLAM! gaat deze week naar Nicky Romero! Voor zijn nieuwste track Okay is hij samen gaan werken met producer Marf en zanger Wulf en dit nummer vinden wij zéér Okay. Daarom hoor je hem aankomende week extra vaak op SLAM!. Krijg je geen genoeg van Nicky Romero? Dan hoor je hem iedere vrijdagavond om 21:00 uur natuurlijk ook in de SLAM! MixMarathon!
 
 
MixMarathon Track of the Week: Rain Radio & DJ Craig Gorman - Talk About (Sex)
De MixMarathon Track of the Week gaat deze week naar Rain Radio. Lange tijd was het geheim wie er schuil gingen achter deze act, maar inmiddels weten we dat de Britse Fred again.. en zijn broer dit duo vormen. Het nummer Talk About (Sex) is momenteel het meest geshazamde nummer in hun thuisland en begint momenteel groots binnen te komen in de DJ-scene. Nieuwe muziek die wij meteen heel tof vinden, enjoy!
 
Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL