Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 30 Juli 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 31

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Clean Bandit & Topic ft. Wes Nelson - Drive
De GrandSLAM! is deze week voor de Britse vrienden van Clean Bandit! Het is alweer bijna een jaar geleden dat hun laatste hit Tick Tock samen met Mabel & 24kGoldn te horen was op SLAM!. Daarna was het een tijdje wat rustiger, maar nu is hier een nieuwe track: Drive. En wat is hij lekker! Een lange autorit maken met dit nummer door je speakers is zeker geen straf. Clean Bandit werkte voor deze track samen met de Duitse producer & DJ Topic en de Britse zanger/presentator Wes Nelson. Je hoort hem deze week extra vaak want het is de nieuwe GrandSLAM!

MixMarathon Track of the Week: Jonasu - Black Magic
De MixMarathon track of the week is deze week voor Jonasu. Deze Duitse DJ & producer woont in Amsterdam en scoort momenteel een dikke hit in o.a. Engeland met zijn single Black Magic. Deze track kon de afgelopen tijd al rekenen op support van onder anderen Dimitri Vegas & Like Mike, David Guetta, Armin van Buuren en Sigala. Hoe hij aan zijn inspiratie kwam? Door lekker door Amsterdam te fietsen: “Often I’ll arrive in the studio and have ideas ready to go”.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL