Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 6 Augustus 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 32

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Martin Garrix, G-Eazy & Sasha Alex Sloan - Love Runs Out
Na het grote succes van zijn EK-hit We Are The People is Martin Garrix nu terug met een nieuwe track. Voor Love Runs Out werkt hij samen met zangeres Sasha Alex Sloan en rapper G-Eazy, die we o.a. kennen van Him & I. 

 

MixMarathon Track of the Week: Lucas & Steve & Tungevaag - Paper Planes
Een heerlijke track waarbij je niet stil kunt blijven zitten wanneer hij door je speakers klinkt: Paper Planes. Lucas & Steve werken voor deze track samen met de Noorse producer Tungevaag. Het enige wat nog ontbreekt is een zomers festival, want wat is hij lekker! Laten we hopen dat dit snel gaat gebeuren en tot die tijd hoor je hem extra vaak op de radio want Paper Planes is deze week de MixMarathon Track of the Week!
 
Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL