Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 13 Augustus 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 33

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!
GrandSLAM!: Tiësto & Karol G - Don't Be Shy
Tiësto werkt voor zijn nieuwe track samen met Karol G, een latin zangeres uit Colombia. Inderdaad, ze spreekt dus Spaans, maar voor deze track is ze voor het eerst volledig in het Engels gaan zingen. Tiësto is in de lockdown bezig geweest met wat hij zelf zegt muziek dat wat meer mellow is. Don't Be Shy laat dan ook de wat zachtere kant van de DJ zien, maar wat is hij lekker! Over Don't Be Shy zegt Tiësto: "This track is a message for people to come back together in the future when everything is safe. Don't be shy, talk to each other, hug each other.” Laten we hopen dat dat snel weer kan! Je hoort Don't Be Shy de komende week extra vaak op SLAM!.
 


MixMarathon track of the week: Majestic & Nightcrawlers - Losing My Mind
Na zijn grote hit met Rasputin is Majestic terug! Voor zijn nieuwe track Losing My Mind werkte Majestic samen met Nightcrawlers, wie onlangs samen met Riton de track Friday uitbracht. Mooie namen bij elkaar dus en dat horen we terug in deze nieuwe én heerlijke track. Losing My Mind is deze week de MixMarathon Track of the Week!


Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL