Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 21 Augustus 2020

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - Week 35

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in het zonnetje: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Clean Bandit and Mabel - Tick Tock (feat. 24kGoldn)
Wat een combinatie is dit! De Britse band Clean Bandit kennen we van hun megahit Rather Be, die in 2014 hoog in de hitlijsten stond. Voor hun nieuweste track werken ze samen met Mabel die met Don't Call Me Up, Mad Love en Boyfriend ook een aantal grote hits op haar naam heeft staan. Voor Tick Tock (en dan hebben we het niet over de app) werken ze samen met rapper 24kGoldn. Het resultaat mag er zijn en is daarom deze week extra vaak te horen als GrandSLAM!.

MixMarathon Track Of The Week: Paul Woolford & Diplo - Looking for Me (feat. Kareen Lomax)
Een kleine twee maanden geleden dropte de Britse DJ/producer Paul Woolford een samenwerking met Diplo, die we natuurlijk kennen van Major Lazer. De track Looking For Me, waarop de vocals worden verzorgd door Kareen Lomax, hoorde je de afgelopen tijd al vaker voorbij komen in de SLAM! MixMarathon. De komende tijd hoor je hem ook buiten de MixMarathon op SLAM! als de nieuwe MixMarathon Track Of The Week!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error