Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 27 Augustus 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 35

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Anne-Marie & Little Mix - Kiss My (Uh Oh)
Girl power? Oh ja zeker! Anne-Marie heeft samengewerkt met de meiden van Little Mix voor haar nieuwe track Kiss My (Uh Oh). Ze teaste er al een tijd naar op haar Instagram maar hier is hij dan eindelijk. En daar worden we blij van! Deze heerlijke track is aankomende week de GrandSLAM!


MixMarathon Track of the Week: Tinlicker & Helsloot - Because You Move Me
Het Nederlandse duo Jordi en Micha, beter bekend als Tinlicker, heeft samengewerkt met trance & progressive DJ Helsloot. Samen brachten zij Beacause You Move Me uit, waar je niet stil op kunt blijven zitten! Wanneer mogen de clubs weer open? Nog even wachten, maar tot die tijd hoor je hem extra vaak op SLAM! want het is de MixMarathon Track of the Week!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL