Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 11 September 2020

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 38

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in het zonnetje: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: David Guetta ft. Sia - Let's Love
Het is zeker niet de eerste keer dat David Guetta en Sia de handen ineenslaan voor een dikke hit. Wel is het voor 't eerst in twee jaar dat de twee samen met een nieuwe single komen. Nostalgie zit in de menselijke ziel zullen we maar zeggen, want net als artiesten als Dua Lupa en The Weeked zorgen ze voor een ware eighties revival. Dit is een track die je echt eerst een paar keer moet horen voordat 'ie valt, daarom verdienen deze twee supersterren deze week onze eervolle GrandSLAM!-vermelding!

MixMarathon Track Of The Week: Ytram & Elderbrook - Fire
Zo nu en dan wil je als artiest even buiten de lijntjes kleuren. David Guetta doet dat met zijn alias Jack Black, Cavlin Harris onder het pseudoniem Love Generator en Martin Garrix heeft gekozen voor de naam Ytram. De achtergrond hiervan? ''Ytram'' is ''Marty'' achterstevoren; zo noemde Martin Garrix zich tot zijn vijftiende als DJ! Samen met Alexander Kotz aka Elderbrook is hij tijdens de lockdown gaan stoeien met subtiele synths en groovy drops met Fire als eidnresultaat. In de Stembus scoorde hij maar liefst 78% van de stemmen op SLAM! en daarom roepen wij hem uit tot onze MixMarathon Track Of The Week!

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error