Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 17 September 2021

GRANDSLAM! & MIXMARATHON TRACK OF THE WEEK – WEEK 38

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Ofenbach & Ella Henderson - Hurricane
Het Franse DJ duo Ofenbach kennen we natuurlijk van hun grote hit Be Mine en hun recente track Wasted Love. De mannen hebben voor het nieuwe nummer Hurricane hun krachten gebundeld met Ella Henderson, die haar carrière te danken heeft aan een deelname aan The X Factor UK, waarna ze meerdere hits heeft gescoord. Deze heerlijke track is er één om lekker hard aan te zetten, dus hou je maar goed vast, want je hoort Hurricane extra vaak op SLAM! deze week! 

 

MixMarathon track of the week: Love Regenerator & Eli Brown - We Can Come Together
De naam ‘Love Regenerator’ komt je misschien niet meteen bekend voor, maar er gaat waarschijnlijk wel een belletje rinkelen als we het hebben over Calvin Harris! Deze DJ maakt namelijk ook tracks onder de naam Love Regenerator, zodat hij af en toe ook eens een andere weg in kan slaan met zijn muziek. In zijn nieuwe track We Can Come Together laat hij dan ook een volledig andere kant van zichzelf zien. Samen met DJ Eli Brown heeft hij deze funky/dance track gemaakt and we love it! We Can Come Together is de nieuwe MixMarathon Track of the Week. Enjoy!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL