Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 25 September 2020

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 39

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in het zonnetje: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Tiësto – The Business
Mixmag noemde hem eerder al de “Greatest DJ of All Time”, DJ Mag riep hem uit tot “Best DJ of the Last 20 Years” en Atlantic Records wist hem onlangs te strikken voor zijn nieuwste album. Maar eerlijk is eerlijk, er zijn maar weinig dj’s die twintig jaar zo succesvol blijven; Tiësto in ieder geval wel! Van zijn allereerste hit Flight 643 in 2001 tot aan z’n meest recente Nothing Really Matters, Tijs Verwest kan op zijn 51e terugkijken op een zeer succesvolle carrière. En dat hij nog lang niet klaar is, bewijst hij met z’n nieuwste track The Business. Een nieuw geluid, helemaal de sound van nu en bovendien: de GrandSLAM! van komende week!

MixMarathon Track Of The Week: Chico Rose & 71 Digits - Somebody's Watching Me
Na zijn middelbare school denkt Chico Rose: ‘’Wat nou studeren? Ik wil muziek maken!’’ De eerste support komt uit de hoek van Vato Gonzalez en Nicky Romero totdat niemand minder dan Afrojack hem onder z’n vleugels neemt. Na wat producties samen lijkt de 25-jarige Chico de Reus -zoals hij in het echt heet- de smaak te pakken te hebben. Zijn laatste single Somebody's Watching Me krijgt momenteel flinke airplay in Frankrijk en Duitsland en pakt in die landen ook aardig wat Spotify streams mee. Overigens is dit zeker niet de eerste keer dat iemand met het origineel van Rockwell en Michael Jackson uit 1984 aan de slag gaat, want ook de BeatFreakz scoorden in 2006 al een aardige hit met hun bewerking van deze hit. Gaat het Chico ook lukken? De titel van MixMarathon Track of the Week heeft hij in ieder geval vast te pakken!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL