Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 9 Oktober 2020

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 41

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in het zonnetje: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Jax Jones & Au/Ra - I Miss You
De Britse dj en songwriter Timucin Lam scoorde de afgelopen jaren als Jax Jones aardig wat hits waaronder zijn bekendste You Don’t Know Me die je nog geregeld hoort op SLAM!. Jamie Lou Stenzel uit Ibiza kreeg voor het eerst bekendheid onder haar pseudoniem Au/Ra op de Camelphat-single Panic Room, maar brak echt door dankzij haar bijdrage aan de Alan Walker-hit Darkside. De samenwerking tussen Jax Jones en Au/Ra heeft vandaag de nieuwe single I Miss You opgeleverd. Een duistere maar spannende track die ergens doet denken aan de eerdere Jax Jones-single Breathe en zeker niet misstaat op de SLAM! playlist. En je hoort ‘m komende week extra vaak, want het is onze GrandSLAM!.

MixMarathon Track of the Week: Armin van Buuren & Jake Reese - Need You Now
Dat de herfst begonnen is merken we niet alleen aan het weer, maar ook aan de muziek. Hadden we een paar weken geleden nog de nieuwe Tiësto die wat weg had van de typische Meduza-sound, de nieuwe single Need You Now van Armin van Buuren kleurt ook extra goed bij de donkere dagen die komen gaan. Na samenwerkingen met oa. Lucas & Steve, Hardwell en de Vlaamse Regi leent voormalig X Factor-winnaar Jaap Reesema dit keer zijn stem aan Armin. En je zou het niet meteen denken, want “Jake Reese” klinkt ineens heel anders doordat zijn stem omlaag gepitched is, zoals de stijl van nu voorschrijft. Vanmiddag hoor je Armin van Buuren een uur lang in onze MixMarathon en daarom roepen we Need You Now met liefde uit tot de nieuwe MixMarathon track of the week.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error