Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 15 Oktober 2021

GRANDSLAM! & MIXMARATHON TRACK OF THE WEEK - WEEK 42

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: New Hype – Love Again
De nieuwe GrandSLAM! van deze week: New Hype met Love Again! Darren Ofsarnie & Ed Hindmoor zijn twee DJ/producers uit Engeland die daar momenteel flinke airplay scoren met hun track Love Again, waarover ze zelf zeggen: "Put a smile on your face, feel good about yourself and enjoy living your life". Deze heerlijke good vibes sluiten dan ook aan bij hun nieuwste track Love Again, de GrandSLAM! van deze week. Dat wordt vlammen, want je hoort hem deze week extra vaak op de radio!


MixMarathon Track of the Week: Roger Sanchez, Oliver Heldens – Another Chance

Om nog lekker in de stemming van de SLAM! Dance 1000 te blijven roepen we de nieuwste versie van Another Chance van Oliver Heldens uit tot MixMarathon Track of the Week! Het origineel van Roger Sanchez behoort natuurlijk tot de échte klassiekers en heeft dit jaar een plek weten te bemachtigen op nummer 64 in de SLAM! Dance 1000. De heerlijke nieuwe remix van Oliver Heldens is de MixMarathon Track of the Week en hoor je deze week extra vaak bij SLAM!.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL