Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 30 Oktober 2020

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 44

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in het zonnetje: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Meduza & Dermot Kennedy - Paradise

Als we zeggen dat Matt Madwill, Simon de Jano en Luke Degree lekker bezig zijn, zegt het je waarschijnlijk niks. Als we erbij vertellen dat dit trio verantwoordelijk is voor heel wat hits onder de naam Meduza, dan gaat er wél een lichtje branden. Meduza ken je uiteraard al van Piece Of Your Heart, Lose Control, Born To Love en nog veel, en véél meer hits die elke dag werden gedraaid op SLAM!. Nu hebben de heren samen met Dermot Kennedy een nieuwe track uitgebracht. Wat kunnen we er nog meer over zeggen? Geef de volumeknop even flink een draai naar rechts en ga los op Paradise - die deze week de kroon draagt van GrandSLAM!.  

MixMarathon Track of the Week - Matt Nash - You're Not Alone

Toen we op 16 oktober in de Stembus vroegen wat de SLAM!-luisteraar van Matt Nash - You're Not Alone vond, was hij heel duidelijk: 85% van alle stemmen wilde hem vaker horen. We kunnen op basis van die score concluderen dat de Britse producer Matt Nash wederom een parel heeft uitgebracht. Toch, het was voor hem niet makkelijk om uit zijn lokale Londense scene op te stijgen om zijn eigen plek te creëren in het wereldwijde landschap van elektronische muziek. ''Energie en doorzettingsvermogen overwinnen alle dingen'', zegt hij zelf. Geheel terecht roepen we daarom You're Not Alone uit tot MixMarathon Track of the Week!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error