Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 29 Oktober 2021

GrandSLAM! & MixMarathon TRACK of the Week - Week 44

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: DJ Snake ft. Ozuna, Megan Thee Stallion & Lisa - SG

De GrandSLAM! gaat deze week naar de heerlijke Latin beats van DJ Snake! Om deze lekkere vibes te maken heeft de van oorsprong Franse DJ zijn krachten gebundeld met grote namen. Zo heeft DJ Snake eerder een mega-hit gescoord met Ozuna, namelijk Taki Taki. Ook kunnen we hem kennen van de Spaanse track MAMACITA samen met de Black Eyed Peas. De twee Mamacita’s die de track versterken zijn Megan Thee Stallion en LISA of BLACKPINK. Twee vrouwelijke rappers die SG, wat staat voor Sexy Girl aan zijn naam doet eren! Gooi de heupjes maar los, want SG is de GrandSLAM! van deze week! 

 

MixMarathon Track of the Week: Ewan McVicar – Tell Me Something Good

De MixMarathon Track of the Week is voor Ewan McVicar. Een DJ uit Schotland die erom bekend staat ware happy sounds te produceren. Zijn nieuwe track Tell Me Something Good is dan ook een echte feel good track waar de voetjes van de vloer gedanst kunnen worden! Zet je radio daarom flink wat tandjes harder deze week want Tell Me Something Good hoor je extra vaak bij SLAM!.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL