Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 6 November 2020

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 45

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in het zonnetje: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Armin van Buuren & Duncan Laurence - Feel Something
Armin heeft de smaak te pakken! Nog maar een maand geleden kwamen hij en Jake Reese met hun single Need You Now die toen onze MixMarathon Track of the Week werd. Vandaag is daar alweer de volgende: Feel Something. En wat een samenwerking is dit! Samen met de zanger die Nederland na een lange tijd weer een overwinning op het Songfestival wist te bezorgen: Duncan Laurence! De track komt uit op het nieuwe album van Armin, Small Town Boy, en dat is gelijk ook de reden dat deze twee tracks elkaar zo snel opvolgen. Komende week is hij extra vaak te horen, want het is onze nieuwe GrandSLAM!.

MixMarathon Track of the Week: Tinlicker & Robert Miles - Children
Deze week zou hij 51 jaar geworden zijn, maar Roberto Concina aka Robert Miles overleed helaas in mei 2017. Deze Zwitsers/Italiaanse DJ en producer stond aan het begin van de zogenoemde Dream House. Zijn grootste hit Children uit de 90's is onlangs onder handen genomen door Micha Heyboer en Jordi van Achthoven uit Utrecht. Dit elektronicaduo met de naam Tinlicker heeft met deze nieuwe uitvoering ondertussen veel exposure te pakken, want al weken lang wordt deze track in talloze dj-sets gedraaid, waaronder die van Sofi Tucker, Armin van Buuren, Oliver Heldens en onze eigen Jochem Hamerling tijdens The Boom Room. Geen beter moment dus om Children nu uit te roepen tot onze MixMarathon track of the week!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error