Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 13 November 2020

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 46

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in het zonnetje: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Sam Feldt, Alma & Digital Farm Animals - Home Sweet Home

Een primeurtje! Want vandaag dropt MixMarathon-vriend Sam Feldt zijn nieuwste single Home Sweet Home. Dit is één van de tracks die op zijn nieuwe EP komen te staan die volgende maand verschijnt. Samenwerken in coronatijd is hét ding, uiteraard op veilige afstand of via videocalls. Voor deze track is Sam aan de slag gegaan met de Britse dj/producer/zanger Nicholas Gale die schuilgaat achter de act Digital Farm Animals. De vocals komen dit keer van de Finse Alma, inderdaad: die met dat gele haar. Een stoere chick, die al eerder te horen was op nummers van oa. Felix Jaehn en Martin Solveig. Hoewel Sam Feldt met verwachte album Far Away From Home nog lang niet klaar is, pakken we meteen door met deze slimme tune en roepen ‘m uit tot GrandSLAM!.

MixMarathon Track of the Week: Pretty Young & WHO SHE - Cool Kids (Lizot Remix) 

Eerder zat het origineel van Pretty Young en WHO SHE in de Stembus en scoorde al heel erg lekker met 61% aan positieve stemmen. Vorige week was de 22-jarige Zweedse producer William Ek uit Stockholm, a.k.a. Pretty Young, nog te horen in onze MixMarathon met een fijne set. Op die dag kwam ook zijn nieuwste single Cool Kids uit geremixed door het Duitse dj/producer duo Lizot, bestaande uit Max Kleinschmidt en Jan Sievers. Deze remix van Lizot maakt van een fijne track een echte banger en daarom is komende week Cool Kids (Lizot Remix) onze gloednieuwe MixMarathon Track of the Week!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error