Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 3 December 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of THE Week - Week 49

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: GAYLE - abcdefu
Af en toe duikt er out of the blue een popster op die heel snel wereldwijd in de spotlight staat. Gayle uit Nashville is er zo één! Haar single abcdefu staat al weken op #1 in de Viral chart van Spotify. De track, dat een uithaal is naar haar ex, wordt miljoenen keren gestreamd en is daarmee de meest opvallende track van dit moment. Wij roepen hem aankomende week dan ook uit als nieuwe GrandSLAM! 

 

MixMarathon Track of the Week: Kryder – Piece Of Art
Al veel langer in de spotlight staat Christopher Knight, a.k.a. Kryder. Deze 41-jarige Britse DJ/producer krijgt momenteel veel support op zijn track Piece Of Art, waardoor dit nummer al regelmatig te horen is geweest in onze SLAM! MixMarathon. Tiësto, Oliver Heldens, W&W, Nicky Romero, Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Lucas & Steve, Fedde Le Grand, R3HAB en nog zo'n 140 andere DJ's draaiden deze track al in hun sets. En dat is niet gek, want wat is hij lekker! Piece Of Art is deze week de nieuwe MixMarathon Track of the Week!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL