Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 29 Januari 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 5

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in het zonnetje: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Ofenbach & Lagique - Wasted Love

Hoewel je vast nog niet uitgedanst was op Head Shoulders Knees & Toes, waren we na bijna een half jaar toch wel weer toe aan een opvolger van het Franse dj-duo Ofenbach. Begin deze maand brachten ze samen met de nog onbekende Lagique hun nieuwste single Wasted Love uit. De track was afgelopen week dé track die hard ging op de radio in verschillende Europese landen en daarom hoor je 'm deze week extra vaak, want het is de nieuwe GrandSLAM!.

MixMarathon Track of the Week: Voos & Alix Robson - Want You

Het komt niet vaak voor dat een onbekende Nederlandse producer weet door te dringen tot de Britse muziekscène, de 22-jarige Brian Provoost, artiestennaam Voost, uit Waalre is het wel gelukt. Dankzij zijn UK house sound weet hij al geruime tijd te scoren op de Engelse radio met zijn single Want You, maar ook in talloze dj-sets waaronder die van Benny Benassi, Sam Feldt, Bakermat en Redondo kwam de track al voorbij. Het stemgeluid van singer/songwriter Alix Robson lijkt een perfecte match voor deze track te zijn, die we komende week uitroepen tot onze MixMarathon track of the Week.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL