Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 10 December 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of THE Week - Week 50

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Galantis x Lucas & Steve x ILIRA - Alien
De GrandSLAM! is aankomende week voor het Zweedse duo Christian Karlsson en Linus Eklöw. De mannen staan beter bekend onder de naam: Galantis! Ooit braken ze door met die klapper Runaway en recent scoorden ze nog de monsterhit Heartbreak Anthem samen met Little Mix en David Guetta. Samenwerkingen zijn echt hun ding momenteel, want voor hun nieuwste track Alien doken zij de studio in met Lucas & Steve. Samen met deze Nederlandse boys en één van de meest succesvolle zangeressen uit Zwitserland, Ilira Gashi, scoort Galantis de laatste GrandSLAM! van het jaar. En deze is dan ook van... buitenaardse kwaliteit! 

 

MixMarathon Track of the Week: Martin Garrix x Matisse & Sadko x John Martin - Won't Let You Go
De nieuwste track van Martin Garrix heeft de MixMarathon Track of the Week te pakken! Hij heeft duidelijk wat oude Fruity Loops sessies doorgespit om zijn ‘oude’ sound terug te vinden. En met succes! Won't Let You Go is een typische EDM rammer zoals ze een paar jaar geleden nog aan de lopende band verschenen, maar vandaag de dag een stuk zeldzamer zijn. Hij produceerde de track samen met duo Matisse & Sadko uit Rusland. De mannen hebben al vele hits op hun naam staan samen met Garrix, dus dit klinkt als pure garantie voor een goede track! De ijzersterke vocalen komen van de Zweed John Martin die we nog kennen van het legendarische Don't You Worry Child. Won't Let You Go is nét uit, maar was eerder dit jaar al te horen op Electric Love Festival (Oostenrijk), Creamfields (Engeland) en Untold Festival (Roemenië) waar Garrix een set draaide. Enjoy!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error