Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! Non-stop
SLAM! Housuh In De Pauzuh
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Juize
Muziek
Vrijdag 3 Februari 2023

GRANDSLAM! & MIXMARATHON TRACK OF THE WEEK – WEEK 6 2023

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee tracks zetten we extra in de schijnwerpers: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: The Kid Laroi - Love Again
Met 40 miljoen maandelijkse luisteraars via Spotify en inmiddels 8 biljoen streams op zijn naam is de Australische The Kid Laroi geen kleine jongen meer te noemen. Zijn hits Without You en Stay (met Justin Bieber) heb je de afgelopen tijd al vaak kunnen horen op SLAM! en zijn nieuwste single Love Again lijkt datzelfde pad te gaan bewandelen met nu al 15 miljoen streams op de teller (binnen een week).

MixMarathon track of the week: Wuki - Edge Of Seventeen
Wuki, wie? Deze getalenteerde dj/producer -die door 't leven gaat als Kris Barman- is een waar fenomeen op TikTok met meer dan 600 duizend volgers! In Amerika heeft hij al op de meest toonaangevende festivals gestaan; van Coachella tot Ultra Music Festival en EDC in Las Vegas. Dankzij zijn tune Edge of Seventeen, die intussen door ruim 50 dj's wereldwijd gedraaid wordt, lijkt hij nu internationale faam te gaan krijgen.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error