Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 12 Februari 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 7

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in het zonnetje: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!: Dua Lipa - We're Good
Deze vrouw gaat maar door, hit na hit! Ze weet het iedere keer weer voor elkaar te krijgen. Na onder andere Don't Start Now en Physical verschijnt nu de nieuwste track van haar album Future Nostalgia: We're Good. En je raad het al, opnieuw een hele lekkere track! Je hoort hem deze week extra vaak op SLAM! want het is de GrandSLAM!. Luister hem nu alvast hieronder:

 

MixMarathon Track of the Week: Guz - Set U Free
Als je nog geen zin had om de dansvloer weer op te gaan dan krijg je het wel van deze track! Je kent Guz van Thin Line, die je veel op SLAM! hebt kunnen horen en wat ook de MixMarathon Track of the Week was. Ook draait hij natuurlijk regelmatig een lekkere set in de SLAM! MixMarathon. Hij brengt nu Set U Free uit, en wat een plaat is dit! Hij pakt hiermee de MixMarathon Track of the Week, enjoy!

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL