Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 19 Februari 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 8

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in het zonnetje: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

GrandSLAM!:  Purple Disco Machine ft. Moss Kena & The Knocks - Fireworks
Het is alweer een half jaar geleden dat de Duitse DJ & producer Tino Piontek als Purple Disco Machine de GrandSLAM! scoorde met Hypnotized. Vandaag komt Purple Disco Machine met een nieuwe single en wat is hij lekker (zomers)! Dankzij de steeldrum doet deze track, Fireworks, je gelijk denken aan tropische oorden. De zang komt dit keer van de Brit Moss Kena en andere muzikale invloeden hebben we te danken aan het elektronische duo The Knocks uit New York. Fireworks is komende week extra vaak te horen op SLAM! want het is de nieuwe GrandSLAM!. 

 

MixMarathon Track of the Week: MK & Raphaella - Lies
Misschien komt deze track van MK (Marc Kinchen) je bekend voor, want sinds afgelopen maand wordt Lies gebruikt in de reclame van de nieuwste Jaguar F-Pace. Meteen een mooie match, want de Britse DJ & producer met ruim dertig jaar ervaring is altijd al gek geweest van auto’s! Een klein weetje: MK deed een studie architectuur voordat hij in de muziek belandde. In de DJ-scene gaat het ondertussen ook al erg lekker met Lies, want namen als Diplo, Joel Corry, The Chainsmokers en Martin Garrix hebben deze track afgelopen maand al gedraaid in hun sets. Kortom, de terechte nieuwe MixMarathon Track of the Week!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL