Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 26 Februari 2021

GrandSLAM! & MixMarathon Track of the Week - week 9

Nieuwe muziek ontdek je op SLAM!. Elke week hoor je op SLAM! de tofste nieuwe tracks voorbij komen, maar twee track zetten we extra in het zonnetje: de GrandSLAM! en de MixMarathon Track of the Week. Check hieronder snel welke tracks het deze week zijn!

Joel Corry, Raye & David Guetta - Bed
Acht maanden lang heeft Joel Corry gewerkt aan de opvolger van Head & Heart, die al 30 weken lang  genoteerd staat in onze SLAM!40. En eerlijk is eerlijk, dat is (bijna) een onmogelijke missie. Maar... Dat neemt niet weg dat onze Britse vriend een hele fijne nieuwe track heeft gemaakt samen met zangeres Raye, waar zelfs Mister David Guetta zijn naam aan durfde te lenen. Bed is een track die (zeker na een paar keer luisteren) echt lekker is. En die kans krijg je, want het is komende week onze GrandSLAM!.

 

Gorgon City & DRAMA - You've Done Enough
Onze eigen Daniël, maar ook DJ’s als Oliver Heldens, Martin Garrix, Armin van Buuren, Diplo, Joel Corry en ruim 50 anderen hebben recent al You’ve Done Enough van Gorgon City verwerkt in hun mixshows. Niet zo gek dus om deze track uit te roepen tot onze MixMarathon track of the week! Gorgon City bestaat uit Kye en Matt uit Londen, waar het duo al bijna tien jaar muziek maakt. In hun thuisland hebben ze eerder al succes gehad met de single Ready For Your Love. Meer recent kennen we ze natuurlijk van hun samenwerking met Sofi Tukker op de hit House Arrest!

 

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL