Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM!
SLAM! 40
SLAM! Dance 1000
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Donderdag 14 Maart 2019

SLAM! Dance 1000 Top 3 | Joost

Nog een paar dagen, dan is het zover! Dan gaat de SLAM! Dance 1000 van start en hoor je de hele week lang de 1000 beste dance tracks ooit gemaakt, in de mix! Om alvast in de stemming te komen zetten we de top 3 van onze jocks voor je op een rijtje. Vandaag check je die van Joost!

1: Faithless – Insomnia
Toen ik m’n lijstje moest gaan maken, was dit de track die direct te binnen schoot. De fantastische stem van Maxi Jazz en dan die melodie… episch!

2: Mark Knight & Funkagenda – Man with the red face
Het orgineel van Laurent Garnier is al top, maar deze versie maakt ‘m voor mij nog net iets toegankelijker. Bij saxofoons in dancemuziek is het altijd een beetje ‘hate it or love it’. Maar zoals het op deze track is gedaan, dat is hoe het hoort denk ik! Die uithalen met daarachter de langzaam opbouwende akkoorden en dan dat baslijntje erbij… Elke keer weer het volume op maximaal!

3: Tim Berg – Bromance (Avicii remix)
Tim Bergling, Avicii, Tim Berg, Tom Hangs. Eigenlijk was hij onder alle pseudoniemen een eindbaas. Bromance blijft top en was de eerste kennismaking van het grote publiek met deze muzikale superheld. Dat er zó veel successen zouden volgen had toen nog niemand verwacht, maar deze track blijft een bijzondere mijlpaal.

Heb je die van JordiTom en Harm & Kees al gezien?

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error