Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
Muziek
Vrijdag 19 April 2019

SLAM! One To Watch April: MABEL

Elke maand stellen we een artiest aan je voor die je echt in de gaten moet houden. In de maand april gaat deze titel naar Mabel. Deze in Spanje geboren zangeres scoorde vorig jaar al een hit samen met Jax Jones met ‘Ring Ring’. Ook stond ze in het voorprogramma van Harry Styles tijdens zijn arenashows in Europa. In 2018 speelde ze haar eerste show in Botanique in Brussel. Haar solo-track ‘Don’t Call Me Up’ staat momenteel op nummer 1 in de SLAM!40 en daarom zetten we Mabel deze maand in de spotlight.

Mabel Alabama Pearl McVey groeide op in Stockholm Zweden en woont momenteel in Londen. Samen met haar ouders en halfbroer vormen ze een muzikaal gezin. Vader Cameron McVey is het creatieve brein achter Massive Attack en moeder Neneh Cherry stond al meerdere keren in de top 3 van Nederland. Maar nu verovert de 23-jarige zangeres zelf de wereld. Haar muzikale debuut begon met Know Me Better en twee jaar geleden stond haar nummer Finding Keepers in de top 10 in het Verenigd Koninkrijk. Wij verwachten nog véél meer van Mabel te gaan horen!

SLAM! One To Watch
Bij SLAM! ontdek je nieuwe muziek. Omdat het ontdekken van nieuwe muziek zo’n grote rol heeft ingenomen bij onze luisteraars voegen we daar dit jaar het ontdekken van nieuwe artiesten toe: SLAM! One To Watch. Een podium voor DJ’s, producers of zangers die lekker aan de weg aan het timmeren zijn, maar nog niet bekend zijn bij het grote publiek. Iedere maand zetten we één act of artiest in de spotlight waarvan we een single uitlichten op de radio en online. Hou onze social media kanalen goed in de gaten als je dit niet wilt missen!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error