Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! DANCE CLASSICS
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Maandag 5 Augustus 2019

SLAM! One To Watch Augustus: Bazzi

Elke maand stellen we een artiest aan je voor die je echt in de gaten moet houden. Afgelopen maand ging de eer naar Tom Martin, maar deze week gaat de titel naar Bazzi. Vorig jaar kwam hij al met zijn hit Mine en zijn nieuwe single I.F.L.Y. heeft de Grandslam al te pakken. Daarom zetten we Bazzi deze maand in de spotlight!

Andrew Bazzi groeide op in Michigan samen met zijn Libanese vader en Amerikaanse moeder. Na een bezoek aan Libanon kocht zijn vader voor hem een traditioneel snaarinstrument, een Oed. Zijn interesse in muziek groeide.

Justin Timberlake, Bryson Tiller en Guns N’Roses inspireerde Bazzi en hij begon met het maken van zijn eigen tracks en deelde deze online. In 2014 verhuisde hij naar Los Angeles om nog verder te groeien in zijn muziek-carrière. Zijn muzikaliteit is terug te horen in zijn tracks “You hear the guitars and real drum sounds with modern day elements and weird samples. It’s odd and different”. Zijn eigen stijl is terug te horen in I.F.L.Y. en naast deze geweldige track verwachten wij nog veel meer te horen!

SLAM! One To Watch
Bij SLAM! ontdek je nieuwe muziek. Omdat het ontdekken van nieuwe muziek zo’n grote rol heeft ingenomen bij onze luisteraars voegen we daar dit jaar het ontdekken van nieuwe artiesten toe: SLAM! One To Watch. Een podium voor DJ’s, producers of zangers die lekker aan de weg aan het timmeren zijn, maar nog niet bekend zijn bij het grote publiek. Iedere maand zetten we één act of artiest in de spotlight waarvan we een single uitlichten op de radio en online. Hou onze social media kanalen goed in de gaten als je dit niet wilt missen!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error