Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! DANCE CLASSICS
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Maandag 1 Juli 2019

SLAM! One To Watch Juli: Tom Martin

Elke maand stellen we een artiest aan je voor die je echt in de gaten moet houden. Na Mabel, Meduza en Peggy Gou gaat deze maand de eer naar Tom Martin.

Deze Britse songwriter/producer is geboren in Helsinki in een Engelse familie. Hij is opgegroeid in verschillende Europese landen waar hij als kind de liefde voor muziek heeft ontwikkeld. Al vroeg leerde hij piano, gitaar en saxofoon spelen en speelde hij in verschillende bands. Om nog meer met muziek bezig te zijn deed hij de studie Creative Sound Engineering aan het Academy of Contemporary waarbij hij in de klas kwam bij o.a. Ed Sheeran. 

Zijn liefde voor muziek werd groter en de combinatie van analoge en elektronische instrumenten zorgde ervoor dat hij werd gezien door grote artiesten. Tom Martin werkte jarenlang mee aan de grote hits van  o.a. David Guetta, en Tiësto.

Naast producer werkte Tom Martin als songwriter voor zijn eigen nummers. Vorig jaar werd hij bekend door zijn nummer Think About You en nu komt hij met een nieuw singel, Slaves. Naast deze nummers verwachten wij nog veel meer van Tom Martin te gaan horen!

 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error