Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Maandag 3 Juni 2019

SLAM! ONE TO WATCH JUNI: PEGGY GOU

Elke maand stellen we een artiest aan je voor die je echt in de gaten moet houden. Deze maand staat Peggy Gou in de spotlight! Je kunt haar kennen van de tracks: It Makes You Forget, Starry Night en Han Jan.

Vorig jaar was er een nieuw geluid te horen op festivals over de hele wereld, een nieuwe artiest die in één klap de grootste festival hit van 2018 scoorde. Peggy Gou maakt met 'It makes you Forget' een instant classic. Een track die moeiteloos in het rijtje kan met Kings Of Tomorrow of nog verder terug, Paul Johnson.

Dat Peggy Gou absoluut geen eendagsvlieg is lijkt ons meer dan duidelijk. Afgelopen jaar heeft ze met haar sound de hele wereld veroverd.

Van Tokyo tot Berlijn en van Sydney tot Kaapstad, Peggy Gou's 'it makes you forget' was overal vorige zomer. Dit jaar knalt Peggy door! En niet alleen underground, met haar track 'Starry night' heeft ze definitief een brug geslagen tussen Festival en Radio muziek. Wij voorspellen dat Peggy Gou dit jaar nog minstens 3 festival slopers eruit gooit, die je ook zeker op SLAM! gaat horen.

Peggy is overigens moeilijk te missen. Ze heeft zojuist samen met Ray-Ban een nieuwe zonnebrillen collectie uitgebracht! Mocht je een nieuwe Porsche nodig hebben, voor Peggy geen probleem. Ze is dit jaar ook het gezicht en geluid van de nieuwe Porsche Macan.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error