Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! DANCE CLASSICS
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Vrijdag 3 Mei 2019

SLAM! ONE TO WATCH MEI: MEDUZA

Elke maand stellen we een artiest aan je voor die je echt in de gaten moet houden. Afgelopen maand was dit Mabel, en in de maand mei gaat deze titel naar het Italiaanse trio MEDUZA. Samen met de Britse groep Goodboys maakten zij hun debuutsingle Piece Of Your Heart. Deze hit is bij ons MixMarathon Track Of The Week geweest en daarom zetten we Meduza in de spotlight.

De mannen achter Meduza zijn de Italiaanse producers Mattia Vitale, Luca De Gregorio en Simon Giani. Tijdens het maken van nieuwe muziek in een Londense studio kwamen zij in contact met de jongens van Goodboys. Dit was het begin van een groot succes. Onder hetzelfde management brengen zij nu hun grote hit uit, Piece Of Your Heart.

In Engeland was Piece Of Your Heart de meest gedownloade track op iTunes en ook in Nederland is Meduza met deze track steeds populairder aan het worden. Ondanks dat ze nog maar één grote hit hebben, weten wij zeker dat we nog veel van ze zullen horen!

SLAM! One To Watch
Bij SLAM! ontdek je nieuwe muziek. Omdat het ontdekken van nieuwe muziek zo’n grote rol heeft ingenomen bij onze luisteraars voegen we daar dit jaar het ontdekken van nieuwe artiesten toe: SLAM! One To Watch. Een podium voor DJ’s, producers of zangers die lekker aan de weg aan het timmeren zijn, maar nog niet bekend zijn bij het grote publiek. Iedere maand zetten we één act of artiest in de spotlight waarvan we een single uitlichten op de radio en online. Hou onze social media kanalen goed in de gaten als je dit niet wilt missen!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error