Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! DANCE CLASSICS
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Dinsdag 5 November 2019

SLAM! ONE TO WATCH NOVEMBER: NF

Elke maand stellen we een artiest aan je voor die je echt in de gaten moet houden. Afgelopen maand ging de eer naar Lauv, maar deze maand zetten we rapper NF in de spotlight!

Drie weken geleden scoorde hij nog de Grandslam met 'Time'. Maar nu is hij de One To Watch, namelijk rapper ‘NF’. Nathan John Feuerstein oftewel NF is een Amerikaanse rapper. Hij heeft vier studioalbums uitgebracht en zijn muziek wordt  steeds meer gewaardeerd in Amerika. Maar nu hier nog! Daarom geven wij hem deze maand een plekje op ons ere podium.

Je checkt zijn single 'Time' hier:


SLAM! One To Watch
Bij SLAM! ontdek je nieuwe muziek. Omdat het ontdekken van nieuwe muziek zo’n grote rol heeft ingenomen bij onze luisteraars voegen we daar dit jaar het ontdekken van nieuwe artiesten toe: SLAM! One To Watch. Een podium voor DJ’s, producers of zangers die lekker aan de weg aan het timmeren zijn, maar nog niet bekend zijn bij het grote publiek. Iedere maand zetten we één act of artiest in de spotlight waarvan we een single uitlichten op de radio en online. Hou onze social media kanalen goed in de gaten als je dit niet wilt missen!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error