Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! Summer
SLAM! DANCE CLASSICS
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Muziek
Donderdag 3 Oktober 2019

SLAM! One To Watch oktober: Lauv

Elke maand stellen we een artiest aan je voor die je echt in de gaten moet houden. Afgelopen maand ging de eer naar Joel Corry, maar deze maand zetten we Lauv in de spotlight!

De 24-jarige Amerikaan Apri Staprans, beter bekend als Lauv, scoorde eerder grote hits met 'I Like Me Better' en 'I'm So Tired'. Zijn laatste track 'Fuck I'm Lonely' produceerde hij voor de soundtrack van het 3e seizoen van 13 Reasons Why, samen met niemand minder dan zangeres Anne-Marie. Met deze track heeft hij zelfs de GRANDSLAM! weten te pakken. Ondanks zijn 2,5 miljard streams gaan zijn hits vooral in het buitenland erg hard, maar in Nederland wordt Lauv nog niet veel onder de aandacht gebracht. Daar willen wij met SLAM! verandering in brengen.  Wij vinden het tijd om hem een plekje te geven op ons ere podium en hem te benoemen tot de nieuwe SLAM! One To Watch. 

Check zijn laatste track 'Fuck I'm Lonely' hier:
 

 

SLAM! One To Watch
Bij SLAM! ontdek je nieuwe muziek. Omdat het ontdekken van nieuwe muziek zo’n grote rol heeft ingenomen bij onze luisteraars voegen we daar dit jaar het ontdekken van nieuwe artiesten toe: SLAM! One To Watch. Een podium voor DJ’s, producers of zangers die lekker aan de weg aan het timmeren zijn, maar nog niet bekend zijn bij het grote publiek. Iedere maand zetten we één act of artiest in de spotlight waarvan we een single uitlichten op de radio en online. Hou onze social media kanalen goed in de gaten als je dit niet wilt missen!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error