App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Nicky Romero twijfelt over nieuw werk Avicii

Nicky Romero heeft in een recent interview laten weten dat hij twee mappen vol met niet eerder uitgebrachte muziek van Avicii op zijn computer heeft staan. De DJ twijfels of hij daadwerkelijk aan de muziek verder gaat werken en het uit wil brengen.

“Ik ben door mensen benaderd met de vraag of ik aan de nummers wil werken en ze samen met hen wil uitbrengen”, vertelde de dj aan een radiostation in Singapore. “Maar ik weet niet of het moreel gezien goed voelt om aan nummers te werken die niet zijn goedgekeurd door de componist.”

De twijfels die Nicky heeft zijn niet zo gek, want hij weet als geen anders hoe Avicii in elkaar zat. “Avicii was echt een perfectionist, en ik zou me er niet goed bij voelen als ik iets uitbracht waarvan ik niet weet of hij dat zou willen. Dat is wat me tegenhoudt, uit respect voor hem.”

De heren hebben samen eind 2012 een samenwerking uitgebracht genaamd I Could Be The One. Het nummer is een regelrechte hit geworden in binnen- en buitenland, met zelfs een nummer één notering in Engeland. Dit was voor beide dj’s de eerste keer dat ze zo hoog stonden in de Britse hitlijsten.