App de studio

Om je een berichtje terug te kunnen sturen hebben we onderstaande gegevens van je nodig.
De captcha mag niet leeg zijn.
Thanks voor je bericht!

Nieuwe week, nieuwe SLAM! 40

Het is weer tijd voor een nieuwe SLAM!40! Vorige week waren er veel verschuivingen maar wat heeft het deze week gedaan?

De nummer 1 blijft staan! Mi Gente van J. Balvin ft. Willy William staat opnieuw bovenaan de lijst.

De hoogste binnenkomer van de week is Power van Hardwell ft. KSHMR die nu op nummer 32 in de lijst staat. Ook I Can’t Stop van DJ Licious is nieuw, met een 35e plek. Daarnaast staan Carry You Home van Tiësto ft. Stargate & Aloe Blacc nieuw in de lijst op plek 37 en Glorious van Macklemore ft. Skylar Grey, vooralsnog op de 40e plaats.

Er zijn dus vier lekkere hits bijgekomen deze week, maar dat betekent dat er ook vier tracks uit de lijst verdwenen zijn. Yes van Sam Feldt ft. Akon staat niet langer in de lijst en dat geldt ook voor Engeltje van Jebroer, Paul Elstak & Dr Phunk, There’s Nothin’ Holding Me Back van Shawn Mendes en als laatste Firestarter van Fedde Le Grand.

De snelste zakkers van de week zijn Wait van Martin Jensen ft. Loote en Till The Sun Comes Up van Firebeatz vs. Vertel, die beide vier plekken naar beneden zijn gegaan. Maar natuurlijk hebben we ook weer een snelste stijger! De populaire Stargazing van Kygo ft. Justin Jesso is deze week maar liefst 8 plaatsen omhoog geschoven.

Met een paar verdwenen maar ook een paar heerlijke nieuwe tracks is dit de nieuwe SLAM!40!