Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Nieuws
Donderdag 29 April 2021

Afrojack, Armin van Buuren, David Guetta, Nicky Romero en Tiësto op AMF 2021

AMF keert op zaterdag 16 oktober 2021 terug naar de Johan Cruijff Arena voor een fysieke editie en SLAM! is officieel mediapartner! Met dj-sets van Armin van Buuren, Brennan Heart, David Guetta, Tiësto, Timmy Trumpet, Topic en AMF’s eigen II=I (Two is One) concept: met dit jaar een exclusieve set van Afrojack samen met Nicky Romero. Ook de uitreiking van de ‘DJ Mag Top 100’ met bekendmaking van de nummer 1 dj van de wereld vindt plaats tijdens AMF.

Afrojack heeft er in ieder geval zin in. “Dit jaar wordt een speciale editie omdat we hopelijk weer mogen, en ik maar liefst twee keer op de line-up sta. Een b2b set samen met Nicky Romero als II=I en een speciale intieme set onder mijn alias Kapuchon. Twee passieprojecten waarbij ik volledige creatieve vrijheid heb, twee verschillende gezichten kan laten zien én met name veel plezier kan hebben. Ik kan niet wachten om weer in de Arena te staan!”

De voorverkoop start maandag 3 mei, inschrijven kan via www.amf-festival.com

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error

Win binnenkort een
echte bitcoin op slam!

Zit jij al in de bitcoin? Hoe gaat het met jouw crypto’s? De Bitcoin is weer hot en daarom geven we op SLAM! in april samen met Bitcoin Meester één hele Bitcoin weg!
naar Slam.NL