Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM!
SLAM! 40
SLAM! Dance 1000
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Nieuws
Vrijdag 17 Mei 2019

Anoûl Hendriks nieuw bij SLAM!

Anoûl Hendriks hoor je per 1 juli op zaterdag en zondag tussen 12:00 en 15:00 uur met zijn eigen programma op SLAM!, ook wordt hij vaste invaller. Met het vertrek van Jordi Warners neemt Dimitris Kops per 27 mei maandag tot en met donderdag van 13:00 tot 16:00 uur voor zijn rekening. Hij zal ook in het weekend tussen 15:00 en 18:00 uur te horen blijven op SLAM!.

"Anoûl Hendriks is een talent met kennis van dancemuziek en veel passie voor radio. Daarnaast brengt hij veel enthousiasme en energie met zich mee, eigenschappen die perfect passen bij de identiteit van SLAM!. We kijken uit naar zijn komst", aldus Anton van Lieshout, station director van SLAM!.

Anoûl kijkt er naar uit om bij ons aan de slag te gaan: “Roze en blauw zijn mijn nieuwe clubkleuren! Wat heb ik zin om te gaan knallen bij SLAM!. Na jaren lol met de nachtbrakers van Nederland gaat het wennen worden om vóór 14:00 mijn bed uit te komen. We gaan het leuk hebben!"

Naast de komst van Anoûl en de doorstroom van Dimitris krijgt ook de avondprogrammering een wijziging op SLAM!. Per 1 juni gaat het programma van Harm & Kees (22:00 - 00:00 uur) over op SLAM! non-stop.

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error