Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM! 40
SLAM! 00's
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Nieuws
Woensdag 11 November 2020

Daniël Lippens en Erik-Jan Rosendahl naar SLAM!

Vanaf januari hoor je op SLAM! twee nieuwe namen! Daniël Lippens en Erik-Jan Rosendahl hoor je vanaf 4 januari met de nieuwe avondshow!

Met de komst van Daniël zal er een vertrouwd geluid op SLAM! te horen zijn. Tot 2014 was hij al te horen met De Avondploeg. Naast de avondshow is Daniël straks iedere vrijdag te horen tijdens de SLAM! MixMarathon en op zaterdag met de SLAM! WKNDMX.

Het nieuwe avondprogramma met Daniël Lippens en Erik-Jan Rosendahl is vanaf maandag 4 januari te horen, te zien op SLAM! TV en te volgen via de livestream van SLAM! Youtube. Tot het einde van dit jaar zal Anoûl Hendriks de huidige avondshow Club Ondersteboven blijven presenteren. Vanaf 4 januari krijgt Anoûl een nieuwe plek in de SLAM! programmering.

Lippens is enthousiast: "Ik vind het te gek om weer aan de slag te gaan bij SLAM! Het is mijn eerste liefde in radioland en ik heb het gevoel dat er nog een waanzinnig hoofdstuk te schrijven is. Erik-Jan is één van mijn radiohelden en om nu samen met hem de avond onveilig te maken is echt een jongensdroom die uitkomt!"   

"Daniël en ik kijken op dezelfde manier naar radio maken: er moet iets gebeuren!" vult Erik-Jan Rosendahl aan. "Waar je aan moet denken? Onbegrijpelijke jingles, boodschappen met dubbele lading en nutteloze (maar grappige) spelletjes. Net iets vaker dan normaal gaan we het bizarre, het onbenoembare of het taboe aanraken in onze show. Dat zal ervoor zorgen dat we echt iets anders neerzetten dan de mainstream radio. Ik kijk ernaar uit om er samen met Daniël iets moois van te maken!"

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error