Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM!
SLAM! 40
SLAM! DANCE CLASSICS
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Nieuws
Dinsdag 21 Januari 2020

Dit was Dutchweek Kirchberg!

De eerste editie van Dutchweek Kirchberg zit er op. Afgelopen week vertrokken 16 SLAM! luisteraars naar Oostenrijk. Een hele leuke gezellige groep die fanatiek geskied en gesnowboard heeft, maar natuurlijk ook bij de tofste feesten aanwezig waren!

Van het Early Bird skiën tot het feesten in de late uurtjes, een meet en greet met Tom en La Fuente en rodelen tot het donker werd.  De winnaars waren overal van de partij! Het feest hebben ze afgesloten bij Tom in de DJ-booth in de Tiroler (die omgedoopt was tot Club SLAM!). Onze eigen Tom van der Weerd heeft samen met o.a. La Fuente, Roog, Erik-E, Jody Bernal, Chris Deluxe, Mr Belt & Wezol en ons Housuh in de Pauzuh team die de boel muzikaal op zijn kop heeft gezet.  Kortom: een reis om nooit meer te vergeten!

Ook luisteraar Jetske heeft het enorm naar haar zin gehad: "Dit weekend op een super mooie wintersport geweest naar Dutchweek Kirchberg, en wat een super groep! Dankzij de wintersportactie van SLAM! was alles super geregeld en waren er geweldige feesten! Skiën, rodelen, meet & greet, lekker eten, nieuwe vrienden en veel mooie feestjes! Het was mijn allereerste wintersportvakantie, en dat is zeker weten een aanrader. SLAM! bedankt voor de geweldige week! 

Luisteraar Guido zou het liefst vandaag weer naar de kou vertrekken: "Het was super vet! Echt gaaf om dit mee te mogen maken en de ontmoeting met La Fuente en Tom de Weerd was ook onverwacht! Het rodelen was ook heel vet om een keer te hebben gedaan. We hadden ook echt een hele leuke groep! Bedankt SLAM!"

Deze week vertrekt wederom een groep winnaars naar de Dutchweek editie in Zell am See/Kaprun. Wil jij ook graag een keer mee? Luister dan deze week de hele dag naar SLAM! want ook nu maak je nog kans op een reis naar Dutchweek Saalbach! 

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error