Now Live:
Bedankt!
Bekijk
Stations
SLAM!
SLAM! 40
SLAM! DANCE CLASSICS
SLAM! Hardstyle
SLAM! The Boom Room
SLAM! MixMarathon
SLAM! Non-stop
SLAM! Juize
SLAM! Housuh In De Pauzuh
Nieuws
Dinsdag 2 Juli 2019

Max Verstappen wint in Oostenrijk, SLAM! was erbij!

Afgelopen weekend stond de Grand Prix van Oostenrijk op de Formule 1 kalender. Tot nu toe was het een redelijk voorspelbaar seizoen. Mercedes had de overhand en Max Verstappen eindigde telkens rond plek drie of vier. Zou dit weekend op de Red Bull Ring daar dan verandering in kunnen brengen?

Met goede hoop reisden tienduizenden Nederlanders af naar Oostenrijk en ook wij waren er met 12 luisteraars bij! In samenwerking met Sportstadion wonnen zij een compleet verzorgde trip inclusief verblijf op de Motorsport Fan Village, ook wel bekend als dé oranje camping, en natuurlijk tickets om het hele weekend op het circuit aanwezig te zijn.

Nadat ze onder anderen de crashes van Max en Bottas in de vrije trainingen hadden gezien was het tijd voor een koud biertje en een feestje bij The Hangout, want daar verzorgde wij met SLAM! het hele weekend een groot deel van de programmering. Tom van der Weerd zette samen met Elaine Thiele, bij SLAM! verantwoordelijk van de mixen van Housuh in de Pauzuh, de boel flink op z’n kop.

Nadat Max op zaterdag de tweede startplek had veilig gesteld en het dak van The Hangout eraf werd gefeest door de meer dan 5.000 aanwezige Nederlanders was het zondag eindelijk zover… RACEDAY! Met 35 graden en geen zuchtje wind was het zweten op het circuit, maar toen om 15:10 uur de lampen uit gingen, was er geen tijd meer om te denken aan die hitte. Na een verschrikkelijke start zakte de moed de vele Nederlanders in de schoenen maar na een ronde of 20 begon de inhaalrace. Het podium kwam langzaam in zicht. En na plek drie veroverd te hebben bleek ook de winst misschien wel haalbaar…

In de laatste minuten werd de hoop omgezet in blijdschap. Iedereen ging volledig door het dak. Max had zich terug gevochten en reed zelfs nog de snelste raceronde. Hij pakt hem gewoon! Dat was het startschot om nog één avond alles te geven en de complete tent op z’n kop te zetten. ‘We Are The Champions’ klonk luidkeels door te tent en het was fantastisch om te zien hoe dit weekend werd afgesloten in een dik oranje feestje.

Vanuit SLAM! kijken we terug op een legendarisch weekend. Het was misschien wel de beste race van Max ooit en samen met 12 luisteraars waren we erbij. Uiteraard vroegen we hen ook hoe zij dit weekend beleefd hadden.

Isabel: “Het gefeest begon al in de bus met gezellige muziek en toen we aankwamen op de camping ging de muziek vrolijk verder door de SLAM! dj’s. De sfeer was onbeschrijfelijk. Overal waar je keek was het oranje gekleurd. Dat zo’n klein landje zo’n mooie indruk kan geven! Het weekend had niet spannender kunnen worden met de crashes en de overwinning van onze eigen Max Verstappen! Nogmaals ontzettend bedankt voor dit weekend!”

Simon: “Moe maar voldaan na een heerlijke trip! Wat is er mooier dan Max Verstappen op zijn "thuiscircuit" te zien winnen na een bloedstollende race?! Overdag al het mooie van de autosport onder de brandende zon en in de avond los gaan in ‘The Hangout’ powered by SLAM! Een echt bucketlist dingetje! Top geregeld SLAM!”  

Annemijn: Op de Motorsport Fan Village hing een superleuke en relaxte sfeer, van je buren op de camping tot aan de feesttent in the Hangout. Elke avond hebben we wel bij andere buren bier gedronken en daarna gedanst in de feesttent (lekker gedraaid Tom!) totdat de muziek uit ging. Overdag heerlijk in het zonnetje naar alle activiteiten op de baan gekeken, met als klap op de vuurpijl natuurlijk de allerbeste race van het seizoen! Wat een prestatie van Max!! Superindrukwekkend om alle oranjefans te zien juichen en daar zelf ook onderdeel van te zijn. Onze tent heeft het helaas niet helemaal overleefd, maar we hebben echt een fantastische tijd gehad en we zijn zelfs vrienden geworden met andere SLAM! winnaars. Er zijn al plannen gemaakt om de volgende F1 race met z'n allen te kijken. Super bedankt SLAM!, het was fantastisch!!

Teake: “We hebben echt een pracht weekend gehad. Zowel feest op de camping als op het circuit!”  

Menno: We hebben een fantastisch weekend gehad met een super spannende race! De sfeer was ongekend gezellig. Zoveel oranje, lekker eten en drinken, prima faciliteiten en 's avonds feesten in de SLAM Hangout! Ontzettend bedankt voor de prijs! 

Wil jij nu ook een keer naar de Formule 1 en onze eigen Max Verstappen zien racen voor een podium plek? Hou SLAM.nl dan in de gaten, want binnenkort volgt er in samenwerking met SportStadion een nieuwe actieperiode voor de Grand Prix van België. Naast tickets voor de race maak je ook nog eens kans op een dikke VIP prijs, namelijk per helikopter naar het circuit gaan!

Deel dit bericht:
Wat wil je kwijt aan de studio?
Asset error